Op zoek naar een creatieve tekstschrijver?

Asombro! schrijft een tekst die verbaast. Maar zeker ook raakt. En waarmee jij gegarandeerd scoort!

Teksten hebben als doel het informeren, interesseren of overtuigen van je doelgroep. Wij zorgen voor een op maat geschreven tekst voor jou, die raakt én verbaast! Maar ook redigeren we bestaande tekst, zodat deze weer duidelijk en doelgericht wordt.

Je zoekt naar een creatieve tekstschrijver? Omdat je wil scoren met jouw teksten. Asombro! draait haar hand niet om voor een tekst meer of minder. Ze kent de Nederlandse taal op haar duimpje. En zet met liefde en plezier de puntjes op de -i.

Wij zijn jouw redder in taalnood. Wij helpen je aan een tekst die duidelijk is. Die de lezer raakt of overtuigt. Die aanzet tot actie. En daar bovenop van A tot Z foutloos is.

Dus kies je ervoor om Asombro! jouw tekst te laten schrijven, dan weet je zeker dat die iedereen versteld doet staan. Wacht niet langer en ga ervoor!

Jouw tekstschrijver in Helmond en ver daarbuiten.

Tekstschrijver Sandra van de Mortel uit Helmond

Hola, ik ben Sandra. Ik schud moeiteloos complete teksten uit mijn spreekwoordelijke mouw en laat al je spelfouten als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Met twee hbo-studies ‘in the pocket’ en een rugzak boordevol ervaring in het communicatie- en marketingvak bij diverse bedrijven durf ik te stellen dat het schrijven van teksten me meer dan prima afgaat.

Spelen met taal. Goochelen met woorden en zinnen. Dan ben ik op mijn best. De spijker op zijn kop slaan met een tekst die naadloos aansluit op de behoeften van de lezer/doelgroep én de vraag van de opdrachtgever. Daar krijg ik een kick van.

De juiste toon, een enorme dosis enthousiasme, een verrassende draai, een vlotte vaart, een smeuïg sausje en altijd op maat: dat zijn mijn ingrediënten voor een succesvolle tekst.

En ondertussen leer ik elke dag bij dankzij de uiteenlopende onderwerpen waarover ik mag schrijven.

Ik heb een gruwelijke hekel aan spelfouten. En tegelijkertijd een ongelooflijke liefde voor schrijven. Een prima combinatie voor een gepassioneerde tekstschrijver.

Een tekstschrijver die jou uit de brand helpt. Nou ja…Ik zet jouw websitetekst in vuur en vlam. Of ik zorg ervoor dat de vonken van jouw sollicitatiebrief en cv afvliegen. En dat de telefoon roodgloeiend staat dankzij die wervende vacaturetekst. Kortom, ik schrijf jouw teksten.  Zodat jij kunt scoren.

Misschien een schot voor open doel: maar wie schrijft, die blijft! Kun je een goede tekstschrijver gebruiken en mag ik samen met jou naar de juiste woorden zoeken? Leuk!

Klim dan in de digitale pen en stuur me een bericht. Wie weet ben jij straks een pakkende en foutloze tekst rijker!

We schrijven, corrigeren en redigeren allerlei soorten teksten.

 • Website
 • Vacature
 • Persbericht
 • Advertentie
 • Flyer & brochure
 • Animatie & video
 • Nieuwsbrief
 • Handleiding
 • Uitnodiging
 • Scriptie
 • Sollicitatiebrief en cv

100% tevredenheid

Een big smile én een thumbs up. Voor minder doen we het niet. Jij bent onze klant…en dus koning. En daarom zijn wij pas tevreden als jij dat ook bent. We breien er pas een eind aan als jij een gat in de lucht springt of van oor tot oor gaat glunderen bij onze ontwerpen, teksten of adviezen.
Gegarandeerd!

Geen poespas

Plotselinge apen uit de mouw, daar houden we niet van. Net zomin als jij. Dus stemmen we vooraf af hoe wij die geweldige klus gaan klaren. En wat het beruchte kostenplaatje is. Geen gladde praatjes. Geen verborgen kosten. Gewoon normaal, want dan doen we al gek genoeg.
Beloofd!

Eén aanspreekpunt

We zijn lekker veelzijdig. En we weten van aanpakken. Dat maakt onze echte allrounders. Of het nu gaat om de realisatie van jouw nieuwe website. Het ontwerp van een logo. Of het schrijven van een tekst. Maar voor jou: één partij waarmee je samenwerkt en één aanspreekpunt. Dubbel gemak.
Handig!

Genoeg gepraat! Laten we samen werken aan iets moois!