Kunnen wij je ergens mee helpen?

We hebben de meest gestelde vragen voor je verzameld!

Kan ik zelf teksten schrijven en afbeeldingen aanleveren?

Ja, dat kan. Maar we kijken wel of de teksten en foto’s geschikt zijn en passen in het totaalplaatje van de website. Als het nodig is, passen we de teksten aan of zoeken we naar alternatieve foto’s.

Ik heb geen foto's, wat nu?

Er zijn twee opties als je geen foto’s hebt om de website vorm te geven. We kunnen gebruik maken van stockfoto’s of we plannen een fotosessie in om actuele en pakkende foto’s te maken die perfect aansluiten bij de teksten op je website. Aan beide opties zijn wel extra kosten verbonden.

Is de website responsive?

Natuurlijk! We zorgen ervoor dat jouw website ook geschikt is voor smartphones en tablets. De indeling van de website past zich dan automatisch aan de afmetingen van het mobiele apparaat aan.

Kan ik mijn eigen website aanpassen?

Ja, dat kan! Jouw website heeft een content-managementsysteem (cms). Hier kun jij jouw eigen teksten aanpassen en foto’s wijzigen. Mocht je zelf niet voldoende kennis hebben? Geen nood, dan zijn wij er voor je!

Ik heb al een domeinnaam, kan deze gebruikt worden?

Jazeker! We kunnen de nieuwe website op jouw eigen domeinnaam zetten. Om dat te kunnen doen, moeten we een verhuisprocedure starten. Na de verhuizing kunnen we de domeinnaam koppelen aan je website.

Wat betekent SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization. Of in gewoon Nederlands: zoekmachineoptimalisatie. Wij optimaliseren of verbeteren jouw website voor de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google.

Wat betekent CMS?

CMS staat voor Content Management Systeem. Via het CMS kun jij jouw website beheren.

Hebben we je op weg kunnen helpen? Dan hopen wij jou te mogen verbazen!

 

Kies je pakket  Stel je vraag