Kunnen wij je ergens mee helpen?

De meest gestelde vragen in één overzicht

Wat betekent een website op maat?

Als jij een website maken, dan zorgen we ervoor dat deze compleet is afgestemd op jouw huisstijl, jouw wensen en jouw doelgroep. We richten de website zo in dat het aansluit bij jouw bedrijfsactiviteiten en -doelen. En dat deze voorziet in de informatiebehoeften van jouw bezoekers. De website is in de toekomst altijd gemakkelijk uitbreidbaar met extra opties.

Kan ik zelf teksten schrijven en afbeeldingen voor mijn website aanleveren?

Ja, dat kan. Maar we kijken wel of de teksten en foto’s geschikt zijn en passen in het totaalplaatje van de website. Als het nodig is, passen we de teksten aan of zoeken we naar alternatieve foto’s.

Ik heb geen foto's voor mijn website beschikbaar, wat nu?

Er zijn twee opties als je geen foto’s hebt om de website vorm te geven. We kunnen gebruik maken van stockfoto’s of we plannen een fotosessie in om actuele en pakkende foto’s te maken die perfect aansluiten bij de teksten op je website. Aan beide opties zijn wel extra kosten verbonden.

Is de website responsive?

Natuurlijk! We zorgen ervoor dat jouw website ook geschikt is voor smartphones en tablets. De indeling van de website past zich dan automatisch aan de afmetingen van het mobiele apparaat aan.

Kan ik mijn eigen website aanpassen?

Ja, dat kan! Jouw website heeft een content-managementsysteem (cms). Hier kun jij jouw eigen teksten aanpassen en foto’s wijzigen. Mocht je zelf niet voldoende kennis hebben? Geen nood, dan zijn wij er voor je!

Ik heb al een domeinnaam, kan deze gebruikt worden?

Jazeker! We kunnen de nieuwe website op jouw eigen domeinnaam zetten. Om dat te kunnen doen, moeten we een verhuisprocedure starten. Na de verhuizing kunnen we de domeinnaam koppelen aan je website.

Wat betekent SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization. Of in gewoon Nederlands: zoekmachineoptimalisatie. Wij optimaliseren of verbeteren jouw website voor de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google.

Wat betekent CMS?

CMS staat voor Content Management Systeem. Via het CMS kun jij jouw website beheren.

Ontvang ik vooraf een prijsopgave?

Jazeker! We begrijpen dat je graag wilt weten waar je aan toe bent. Dus bij ons kun je rekenen op een gratis en vrijblijvende offerte.

Wat voor soort teksten schrijven jullie?

Heb je even? 😉 We schrijven teksten voor allerlei doeleinden. Het is belangrijk voor ons om te weten waarvoor jouw tekst gebruikt gaat worden, zodat we ook echt een op maat geschreven tekst kunnen aanleveren. Een tekst voor een vacature is bijvoorbeeld wervend. Een animatietekst kent simpele bewoordingen en is kort maar krachtig. En een persbericht is over het algemeen zakelijk en informatief.

Om je een indruk te geven, je kunt bij ons terecht voor teksten voor een:

 • website
 • vacature
 • persbericht
 • advertentie
 • flyer/folder/brochure
 • animatie en video
 • nieuwsbrief
 • handleiding
 • uitnodiging
 • scriptie
 • sollicitatiebrief en cv

Wat is een tekstschrijver?

Een tekstschrijver is een woordenkunstenaar. Iemand die graag speelt met woorden en zinnen. Die de Nederlandse taal op zijn duimpje kent. En die jou helpt met het corrigeren van taal- en spelfouten, grammaticale missers, leestekens, hoofdletters, kromme zinnen en andere taalkundige gebreken. Of iemand die gewoon een complete tekst uit zijn mouw schudt. Wat jij wil.

Corrigeren en redigeren jullie ook teksten?

Jazeker! We schrijven niet alleen nieuwe teksten, maar passen ook graag bestaande tekst aan. Dan controleren we de tekst onder andere op taal- en spelfouten, grammaticale missers, onjuist gebruik leestekens, kromme zinnen en te lange en onduidelijke zinsnedes.

Maar we kijken ook of de tekst aansluit bij de doelgroep voor wat betreft woordkeuze en tone of voice. Jouw tekst krijgt dus een complete upgrade!

Wat is het verschil tussen corrigeren en redigeren?

Corrigeren is voor ons het controleren op taal- en spelfouten en redigeren het herschrijven van onduidelijke of taalkundig onjuiste teksten.

Wat kost het redigeren en/of corrigeren van een tekst?

Dat willen we je natuurlijk graag vertellen…maar daarvoor is het nodig dat we vooraf de tekst kunnen inzien. De uiteindelijke prijs is namelijk afhankelijk van meerdere factoren. Denk aan de lengte van de tekst, het huidige taalniveau, de gewenste aanpassingen etc.

Je kunt het beste een offerte aanvragen, zodat je precies weet wat het redigeren en corrigeren van jouw tekst je gaat kosten.

Hoe kan ik een tekst aanleveren?

Het liefst ontvangen we jouw tekst in een Word-bestand. Dan kunnen we er alle kanten mee uit. Maar we kunnen ook prima uit de voeten met een PDF-bestand of zelfs een handgeschreven tekst. Wijkt jouw tekstbestand hiervan af, dan bespreken we samen wat handig is. Daar komen we ongetwijfeld aan uit!

Hoe ontvang ik de (aangepaste) tekst?

Wat jij wil, daar doen we niet moeilijk over! Je kunt een kant-en-klaar Word-bestand van ons krijgen of een PDF-bestand. Misschien vind je het handig om beide bestanden te ontvangen, ook dat regelen we.

Wil je inzichtelijk hebben wat de wijzigingen zijn? Dan ontvang je de tekst inclusief alle verbeteringen. Jij vraagt, wij leveren! 😉

Behandelen jullie mijn tekst vertrouwelijk?

Het spreekt voor zich dat we jouw tekst met de grootste zorg en aandacht zullen afhandelen. Dat betekent dus ook dat we deze niet met derden zullen delen. Op de privacypagina lees je meer over het bewaken en naleven van jouw privacy.