Zo werken we toe naar jouw nieuwe website

Onze aanpak is no-nonsense: gas geven en gaan!

Hemd van het lijf

We beginnen eerst met je het hemd van het lijf te vragen. Geen paniek: niet letterlijk. We vragen alles over jou en je bedrijf. Maar we willen ook weten wat je mooi vindt aan een website als het gaat om kleuren, uitstraling en beelden. Aan de hand van deze vragen krijgen wij een beeld van jouw wensen en kunnen we aan de slag!

Bouwen aan iets moois

Tijd om te bouwen aan iets moois. En dat moois wordt natuurlijk jouw nieuwe website...waar niemand straks meer omheen kan! We ontwerpen en bouwen jouw website die 'smoelt', toegankelijk en vriendelijk in gebruik is, op elk scherm en in elke browser.

Teksten die verbazen

Staat de basis van je website als een huis? Dan is het tijd om de teksten te schrijven. Die moeten natuurlijk aansluiten bij de uitstraling van jouw bedrijf en bij de doelgroep. Je kunt ook zelf teksten aanleveren of we gebruiken (delen van) de oude websiteteksten. En waar nodig zetten wij dan nog de puntjes op de -i.

Surprise, surprise...

En dan? Dan is hét moment daar: de presentatie van je spiksplinternieuwe website! Hoe gaaf is dat?! Een website die jou verbaast, maar beter nog: jouw bezoekers! Want daar doen we het tenslotte allemaal voor.

Stand-by

Elk website, groot of klein, heeft onderhoud nodig. Wij zorgen - afhankelijk van het gekozen pakket - voor de nodige updates. Jij kunt in principe zelf aan de slag met het aanpassen, toevoegen of verwijderen van teksten en afbeeldingen. Kom je er niet uit? Dan mag je ons altijd inschakelen. Onze service reikt ver. Mocht het ons meer tijd kosten dan lief is, dan stellen we een kleine vergoeding tegenover de werkzaamheden.

Wil je je door ons laten verbazen? Kom dan in actie!

 

Kies je pakket  Stel je vraag